KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN 

GENEL AYDINLATMA METNİ

  Veri Sorumlusu: Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.

                             Kuştepe Mahallesi Mecidiyeköy Yolu Cadde No:12/490 Şişli/İstanbul


 

Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş. (“Hürriyet Emlak”) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetleri çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Genel Aydınlatma Metni’ni hazırladık.


 

  • Çalışanlar
  • Çalışan Adayları
  • Hissedar/Ortaklar
  • Stajyerler
  • Stajyer Adayları
  • Müşteriler
  • Potansiyel Müşteriler
  • Bireysel Müşteriler
  • Bireysel Üyeler
  • Kurumsal Üye Yetkilileri
  • İş Ortağı Yetkilileri
  • Çevrimiçi Kullanıcılar/Ziyaretçiler
  • Tedarikçi Çalışanları
  • Tedarikçi Yetkilileri


 

Hangi Kişisel Verileriniz İşlenmektedir ve Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları Nelerdir?


 

ÇALIŞANLAR

Çalışanlara ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler sadece çalışanlarımızın erişebileceği şekilde İntranet’imizde yayınlanmakta olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır.

Hürriyet Emlak eski çalışanı iseniz işbu Aydınlatma Metni’nde yer alan başvuru kanallarından birisini kullanarak çalışan olduğunuz dönemde işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.


 


 

STAJYERLER

Stajyerlere ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler sadece çalışanlarımızın erişebileceği şekilde İntranet’imizde yayınlanmakta olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır.

Hürriyet Emlak eski stajyeri iseniz işbu Aydınlatma Metni’nde yer alan başvuru kanallarından birisini kullanarak stajyer olduğunuz dönemde işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.


 

ÇALIŞAN ADAYLARI

Kimlik Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad, Soyad

Doğum Tarihi

İmza

Fotoğraf

Sürücü Belge Sınıfı ve Tarihi

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; 

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; basılı ve dijital formalar aracılığı ile toplanmaktadır.


 

İletişim Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-Posta Adresi

Ev Telefonu Numarası

Cep Telefonu Numarası

Ev adresi

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; 

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; basılı ve dijital formalar aracılığı ile toplanmaktadır.


 

Özlük Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Özgeçmiş Bilgileri Pozisyon/unvan bilgileri Önceki İşyerinden Alınan Bonservis/Hizmet/Çalışma Belgesi

Askerlik Durumu Belgeleri

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; 

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; basılı ve dijital formalar aracılığı ile toplanmaktadır.


 

Mesleki Deneyim Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Diploma Bilgileri

Gidilen Kurs Bilgileri Sertifikalar

Yabancı Dil Bilgisi

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; 

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; basılı ve dijital formalar aracılığı ile toplanmaktadır.


 

Referans Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Referansın adı, soyadı, unvanı, e-posta adresi, cep telefonu 


 

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; 

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; basılı ve dijital formalar aracılığı ile toplanmaktadır.


 

HİSSEDAR/ORTAK

Kimlik Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Adı Soyadı

T.C Kimlik Numarası Pasaport Fotokopisi 

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Yönetim Kurulu Kararları ve Basılı Formlar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

İletişim Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

İkametgah Adresi

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Yönetim Kurulu Kararları ve Basılı Formlar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Hukuki İşlem Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Borç Bilgiler

Tebligatın ilgili olduğu icra dosyası bilgileri


 

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Yönetim Kurulu Kararları ve Basılı Formlar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Finans Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Banka Hesap Bilgileri

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Yönetim Kurulu Kararları ve Basılı Formlar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

STAJYER ADAYLARI

Kimlik Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad, Soyad

Fotoğraf

İmza

Stajyer Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması


 

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; 

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; basılı ve dijital formalar aracılığı ile toplanmaktadır.


 

İletişim Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Elektronik posta adresi

Cep telefonu

İkametgah adresi

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; 

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; basılı ve dijital formalar aracılığı ile toplanmaktadır.


 

MÜŞTERİLER

Kimlik Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad ve Soyadı

Üye Numarası

Kullanıcı Numarası

Kimlik Numarası

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Çağrı Merkezi aramaları, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulamalar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

İletişim Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-Posta Adresi, İş Telefonu Numarası, Cep Telefonu Numarası, Faks Numarası, İşyeri Adresi

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Çağrı Merkezi aramaları, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulamalar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

İşlem Güvenliği Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

IP

Şifre

Güvenlik Kodu


 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Çağrı Merkezi aramaları, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulamalar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Finans Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Banka Kart Bilgileri

Banka Bilgisi,

Hesap Bilgisi

IBAN

Ödeme Şekli

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Çağrı Merkezi aramaları, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulamalar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Müşteri İşlem Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çağrı merkezi kayıtları, Fatura, senet, çek bilgileri, Sipariş bilgisi, Talep bilgisi, Üyelik başlangıç-bitiş tarihi, Paket Bilgileri, 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Çağrı Merkezi aramaları, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulamalar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Görsel ve İşitsel Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Fotoğraf ve Video Kaydı

Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi Ürün/Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, fotoğraf ve video kayıt cihazları vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Lokasyon Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Bulunduğu yerin konum bilgileri

Mobil cihaz konum verileri

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, çerezler, web sitesi, mobil uygulama, dijital formlar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Mesleki ve Ticari Birlik Üyeliği Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Mesleki ve Ticari Birlik Üyeliği Bilgisi 

(Mesleki ve Ticari Birlik İsmi gibi)

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, çerezler, web sitesi, mobil uygulama, dijital formlar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Pazarlama Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çerezler

Alışveriş Geçmişi Verileri

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, basılı sözleşme, dijital form, çerezler, web sitesi, mobil uygulama, dijital formlar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

POTANSİYEL MÜŞTERİLER

Kimlik Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad ve Soyadı

Unvan

Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Saklama ve Arşiv Süreçlerinin Yürütülmesi

Ürün/Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Organizasyon ve Etkinlik Yönetimi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması ve Değerlendirilmesi

Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Talep / Şikayetlerin Takibi

Sponsorluk Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, web sitesi, mobil uygulama, dijital form, kartvizitler, telefon görüşmeleri, şirket içi uygulamalarımız vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

İletişim Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-Posta Adresi

Cep Telefonu Numarası Sabit Telefon Numarası İşyeri Adresi

İkametgah Adresi

Sosyal Medya Hesabı

Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Saklama ve Arşiv Süreçlerinin Yürütülmesi

Ürün/Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Organizasyon ve Etkinlik Yönetimi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması ve Değerlendirilmesi

Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Talep / Şikayetlerin Takibi

Sponsorluk Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, web sitesi, mobil uygulama, dijital form, kartvizitler, telefon görüşmeleri, şirket içi uygulamalarımız vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Müşteri İşlem Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

İrade beyanı

İrade tarihi

Çağrı merkezi kayıtları

Sipariş bilgisi

Talep bilgisi

Müşteri işlem bilgisi

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

Saklama ve Arşiv Süreçlerinin Yürütülmesi

Ürün/Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Çağrı Merkezi aramaları, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulamalar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Görsel ve İşitsel Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Fotoğraf ve Video Kaydı

Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi Ürün/Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, fotoğraf ve video kayıt cihazları vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Pazarlama Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çerezler

Alışveriş Geçmişi Verileri

Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Sponsorluk Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, basılı sözleşme, dijital form, çerezler, vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

BİREYSEL MÜŞTERİLER

Kimlik Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad ve Soyadı

Üye Numarası

Kullanıcı Numarası

Kimlik Numarası

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Çağrı Merkezi aramaları, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulamalar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

İletişim Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-Posta Adresi, İş Telefonu Numarası, Cep Telefonu Numarası, Faks Numarası, İşyeri Adresi

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Çağrı Merkezi aramaları, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulamalar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

İşlem Güvenliği Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

IP

Şifre

Güvenlik Kodu


 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Çağrı Merkezi aramaları, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulamalar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Finans Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Banka Kart Bilgileri

Banka Bilgisi,

Hesap Bilgisi

IBAN

Ödeme Şekli

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Çağrı Merkezi aramaları, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulamalar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Müşteri İşlem Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çağrı merkezi kayıtları, Fatura, senet, çek bilgileri, Sipariş bilgisi, Talep bilgisi, Üyelik başlangıç-bitiş tarihi, Paket Bilgileri, 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Çağrı Merkezi aramaları, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulamalar vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

BİREYSEL ÜYELER

Kimlik Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad, Soyad


 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulama vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

İletişim Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-posta


 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulama vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

İşlem Güvenliği Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

IP

Şifre

Güvenlik Kodu


 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulama vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

KURUMSAL ÜYE YETKİLİLERİ

Kimlik Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad, Soyadı

T.C. Kimlik Numarası Vergi Kimlik Numarası Şirket adı ve ünvanı Kimlik Fotokopisi

Üyelik numarası

Doğum Tarihi

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulama vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

İletişim Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-Posta Adresi

İş Telefonu Numarası Cep Telefonu Numarası Faks Numarası

İşyeri Adresi

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulama vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

İşlem Güvenliği Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

IP

Şifre

Güvenlik Kodu


 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulama vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Finans Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Banka Bilgisi,

Hesap Bilgisi

IBAN

Ödeme Şekli

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulama vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Mesleki ve Ticari Birlik Üyeliği Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Mesleki Odası ve Ticari Birlik Üyeliği Bilgisi 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulama vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Müşteri İşlem Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Müşteri irade beyanları

Talep Bilgileri

Paket Bilgileri

İşlem tarih ve zamanı

İşlem Kayıt Numarası

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulama vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Biyometrik Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Dijital İmza 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, Sözleşmeler, Basılı Formlar, Dijital Formlar, Web Sitesi, Mobil Uygulama vasıtasıyla toplanmaktadır. 

 

İŞ ORTAĞI YETKİLİLERİ

Kimlik Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Adı Soyadı

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, elektronik ortamdaki portallarımız vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

İletişim Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Cep telefonu

E-posta

Adres

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, elektronik ortamdaki portallarımız vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Müşteri İşlem Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Müşteri İşlem Bilgisi


 

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, elektronik ortamdaki portallarımız vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

ÇEVRİMİÇİ KULLANICILAR/ZİYARETÇİLER

İşlem Güvenliği Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Trafik Bilgisi

IP Bilgisi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; 

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; çerezler, bilgi sistemleri ve tarafınıza tahsis edilen elektronik cihazlar (bilgisayar ve telefonlar), diğer bilgi sistemleri araçları (elektronik posta izleme, internet ve network erişim loglaması vs.) aracılığı ile toplanmaktadır.


 

Pazarlama Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çerezler

Alışveriş Geçmişi Verileri

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen; 

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; çerezler, bilgi sistemleri ve tarafınıza tahsis edilen elektronik cihazlar (bilgisayar ve telefonlar), diğer bilgi sistemleri araçları (elektronik posta izleme, internet ve network erişim loglaması vs.) aracılığı ile toplanmaktadır.


 

TEDARİKÇİ ÇALIŞANI

Kimlik Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad

Soyad

T.C. Kimlik Numarası Vergi Kimlik Numarası

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, sözleşmeler, basılı formlar, dijital formlar, e-posta vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

İletişim Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-Posta Adresi

İletişim Adresi

İş Telefonu Numarası Cep Telefonu Numarası

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, sözleşmeler, basılı formlar, dijital formlar, e-posta vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Finans Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Banka Hesap Bilgileri

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, sözleşmeler, basılı formlar, dijital formlar, e-posta vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

TEDARİKÇİ YETKİLİLERİ

Kimlik Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad, Soyad

T.C. Kimlik Numarası Vergi Kimlik Numarası İmza Sirküleri

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi,

Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Ücret Politikasının Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, sözleşmeler, basılı formlar, dijital formlar, e-posta vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 


 


 

İletişim Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-Posta Adresi

İletişim Adresi

İş Telefonu Numarası Cep Telefonu Numarası

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi,

Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Ücret Politikasının Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, sözleşmeler, basılı formlar, dijital formlar, e-posta vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Finans Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Banka Hesap Bilgileri

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi,

Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Ücret Politikasının Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, sözleşmeler, basılı formlar, dijital formlar, e-posta vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Müşteri İşlem Bilgileri
İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Fatura-Senet-Çek Bilgileri

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi,

Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Ücret Politikasının Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Hürriyet Emlak tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, sözleşmeler, basılı formlar, dijital formlar, e-posta vasıtasıyla toplanmaktadır. 


 

Kişisel Verileriniz Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabilecektir? 


 

  • Kişisel verileriniz, mevzuatta açıkça yetkilendirilmiş kişilerle paylaşılır. Ayrıca, kişisel verileriniz, yasal düzenlemenin öngördüğü kapsamda, bir mahkeme kararı veya yetkili kılınmış idari mercilerin talebi üzerine, yetkili kişi veya kurumlarla paylaşılır.


 

  • Kişisel verileriniz, aramızdaki hizmet sözleşmesi kapsamında tedarikçilerden temin edilecek ürün veya hizmetlere ilişkin olarak, tedarik zinciri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi ve sözleşmenin ifası amacıyla tedarikçilerimiz ile paylaşılabilir.
  • Kişisel verileriniz, aramızdaki hizmet sözleşmesi kapsamında işbirliği yaptığımız iş ortaklarımız ile iş faaliyetlerinin yürütülmesi ve sözleşmenin ifası amacıyla paylaşılabilir.
  • Kişisel verileriniz topluluk şirketleri, iştirakler ve bağlı ortaklıklarımız ile iş faaliyetlerinin yürütülmesi, sözleşmenin ifası amacıyla paylaşılabilir.


Kişisel Verilerinizi Yurt Dışına Aktarıyor Muyuz?


 

Hürriyet Emlak olarak, iş sürekliliğinin sağlanması ve faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla ile yurt dışında bulunan işbirliği yaptığımız iş ortaklarımız veya tedarikçilerimiz ile gerekli teknik ve idari tedbirleri alarak kişisel verileriniz paylaşılabilmektedir.


 

Kişisel Verileriniz Ne Kadar Süre İle Saklanır?

Kişisel verilerinizin saklama süresi aşağıdaki şekildedir:

 

●      Kanunda veya ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Aksi mevzuatta öngörülmüyor ise kişisel verileriniz kural olarak istihdam sözleşmenin bitiminden itibaren 10 yıl süre ile saklanmaktadır.

●      Olası bir mahkeme talebinin veya kanunla yetkili kılınmış bir idari merciinin ilgili veriye ilişkin talebinin tarafımıza geç ulaşması veya tarafı olabileceğimiz bir ihtilafın meydana gelmesi gibi ihtimaller gözetilerek, verilerinizin saklanması için mevzuatta öngörülen sürelere 6 ay ila 1 yıl arası bir süre eklenerek verilerin saklama süresi belirlenmekte ve belirlenen sürenin sonunda söz konusu veriler silinmekte, yok edilmekte veya anonimleştirilmektedir.

●      Mevzuatta, işlediğimiz verinin saklanma süresine yönelik bir süre öngörülmemiş ise aramızdaki ilişkinin gereği olarak ve tarafınızla yapılan sözleşmede belirlenen süre boyunca verileriniz saklanır. Bahsi geçen ilişkinin bitiminden sonra veya sözleşmede belirlenen süre geçtikten sonra verileriniz herhangi bir talebinize gerek olmadan silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

●      Kişisel verilerin işleme şartlarının tamamı ortadan kalkmış ya da tarafımızca beyan edilen veya mevzuat kapsamında belirlenen saklama süresi dolmuş ise verileriniz, ilk periyodik imha tarihinde veya en geç 6 ay içerisinde re’sen silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. Geçerli bir sebep ile verilerinizin silinmesine dair talepte bulunmanız halinde ise verileriniz en geç 30 gün içerisinde silinir. Saklama süresi mevzuatta belirlenmiş verilerinizin öngörülen sürelerden önce silinmesini veya imha edilmesini talep etmeniz halinde söz konusu talebiniz gerçekleştirilemeyecektir.


 

Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz. 


Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz?

Kişisel verilerinize ilişkin başvuru ve taleplerinizi dilerseniz İlgili Kişi Başvuru Formu’nu doldurarak:

  • Islak imzalı ve kimlik fotokopisi ile Kuştepe Mahallesi Mecidiyeköy Yolu Cadde No:12/490 Şişli/İstanbul adresine göndererek,
  • Geçerli bir kimlik belgesi ile birlikte Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye bizzat başvurarak, 
  • Mobil imza veya güvenli elektronik imza ile imzalayıp  kvkk@hurriyetemlak.com  adresine e-posta gönderilerek,
  • Kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi ve güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle  glokaldijital@hs02.kep.tr   kayıtlı elektronik posta adresimize göndererek,
  • İlgili Kişi tarafından Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinden  kvkk@hurriyetemlak.com  adresimize göndererek


 

Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda isim, soyisim, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.


 

Kişisel Verilerinizin İşlenmesine İlişkin Talepleriniz Ne Kadar Sürede Cevaplanır?


 

Kişisel verilerinize ilişkin hak talepleriniz değerlendirilerek, bize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu ile gönderilir.